Over Ons

In augustus 2014 is onze winkel Toko Goedendag geopend aan het Vredenburg 27, te Utrecht. We zijn gespecialiseerd in Aziatische levensmiddelen uit verschillende delen van Azie maar hebben ook gebak en verse groenten die niet in de typische Nederlandse supermarkt is terug te vinden.

We willen ons onderscheiden door ook producten aan te bieden die in Nederland zijn geproduceerd. Zo wordt een deel van onze verse groente in de Nederlandse kassen geteeld en ons heerlijke gebak komt van een gevestigde bakkerij St. Anny Food. De dim sum in onze vriezers worden geproduceerd in Capelle a/d IJssel en Heemskerk. Kortom heerlijke Aziatische producten van Nederlandse bodem. Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment van producten uit diverse delen van Azië.

Om u nog beter van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat u op elk gewenst moment kunt shoppen, hebben we in augustus 2020 een webshop geopend. Nu kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week rustig winkelen vanuit uw luie stoel. Waarna u kunt kiezen om de bestelling op te halen in onze winkel of deze bij u te laten bezorgen.

Via de webshop zullen we u het volgende bieden:

  • Een ruim assortiment met meer dan 2000 producten die we regelmatig zullen uitbreiden
  • Een Contactloze winkelervaring door:
    • Een veilige bestel- en betaalomgeving
    • We nemen uw en onze gezondheid serieus en volgen zeer strikte hygiëne maatregelen
    • We pakken alles netjes voor u in en sturen het naar u thuis
  • Openingsactie met kortingen tot wel 50% op meer dan 200 producten
  • Producten uit verschillende Aziatische landen zoals Thailand, Indonesië, China, Japan, Zuid Korea en nog veel meer landen

U bent vanaf nu zowel on- als offline van harte welkom bij Toko Goedendag.


Back to the top