Afhaaltijden

Afhaalproces

In verband met de corona maatregelen willen we ervoor zorgen dat onze klanten zoveel mogelijk ruimte krijgen bij het afhalen van hun bestelling. Om dit te bereiken hebben we een tijdschema waaruit je kunt kiezen voor een bepaalde tijdsperiode om je bestelling te komen ophalen. Wij zullen dan je bestelling voor je aankomst klaar zetten zodat je deze direct kunt meenemen.

Afhaalschema

 Zaterdag  12:00-15:00 

   

Let op: Neem bij het afhalen in ieder geval het ordernummer mee. Daarnaast zal je je moeten kunnen legitimeren wanneer je alcohol houdende producten hebt besteld.

Geef bij je bestelling onderaan in de winkelwagen duidelijk aan op welke datum en tijdstip je de bestelling wilt afhalen. Je ontvangt altijd een bevestiging van de datum en tijdstip.

Aangepaste dagen/tijden

-

Regels bij het afhalen:

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Kom op het afgesproken tijdstip. Bij drukte kan het zijn dat we je bestelling niet kunnen uitleveren op het gewenste moment en kan het zelfs voorkomen dat je een nieuwe afspraak moet maken voor het ophalen.
  • Neem je bestelnummer mee of het order bevestigingsbericht waarin dit bestelnummer is vermeld.
  • Indien je Alcohol hebt besteld: neem een geldig legitimatiebewijs mee
  • Hou zoveel mogelijk afstand tot de andere klanten die aan het wachten zijn.
  • Neem uw eigen tassen mee. Een doos om de bestelling in mee te nemen wordt gratis verstrekt. Plastic tasjes dient u online aan te schaffen.

Op dit moment is betalen op locatie niet mogelijk.


Back to the top